Kontakt

Gör en beställning

Fyll i formuläret nedan för att göra din beställning.Tänk på att beställningen blir giltig så fort jag har bekräftat den genom e-post.
Jag ser verkligen fram emot att få baka åt dig!


Vill du boka mig som inspirationsföreläsare till event? Jag älskar att få blanda bakningen i bageriet med att komma ut på event och föreläsa och inspirera med min resa. Skicka en förfrågan nedan så återkommer jag med en offert.


Välkomna!


 
 
 
 
 

Funderar du kring någonting annat? 

Vanligaste frågorna


Bakar du glutenfritt?

Eftersom jag bakar allt i bageriet kan jag inte kalla något bakverk glutenfritt. Däremot bakar jag ibland utan tillsatt mjöl. Jag kan ofta göra något alternativ, men säkrast är att skicka iväg ett meddelande när du tänkt besöka bageriet för att dubbelkolla. Behöver du tårta eller fika bakat utan mjöl till kalas eller liknande går det bra att beställa som vanligt.


Har du en prislista?

Då jag varierar mitt sortiment vecka till vecka, finns därför inget bestämt sortiment. Kontakta mig ifall du önskar offert på en beställning.

Gör du tårtor på beställning?

Ja det gör jag! 


Hur långt innan behöver jag beställa?

Det är svårt att säga exakt. Det beror på hur mycket uppbokad jag redan är. Senast veckan innan behöver jag beställningen, men mitt tips är att inte vänta med att beställa. Är du sent ute så skicka iväg ett meddelande och prova!

Vad har du för tårtor att välja på?

Jag gör alla tårtor unika. Jag har inget sortiment, utan tårtor görs utifrån säsong och önskemål av smaker.


Gör du figurtårtor?

Nej, just figurtårtor eller tårtor med sugarpaste går inte att beställa av mig. Bland mina bilder ser ni vilken typ av tårtor jag gör.


Vad tar du för en tårta?

Pris beror på smaker, storlek och dekoration.

Hösten är en tid för tårtor! Missa inte att beställa tårta av mig till kalas, dop osv. Jag tar gärna emot beställningar via mail: steph@fikabysteph.se

I Konstnärsbyn i Rydöbruk

Hitta till bageriet


Här slår du dig ner och fikar intill den virvlande forsen och njuter av gudomlig fika.

Kontaktuppgifter

+46 123 456 78 90

Öppettider

Måndag - Fredag
Stängt
Lördag
09:00 - 15:00
Söndag
Stängt