Bageriet

Mitt egna bageri

Drömmen om att driva ett bageri har alltid funnits inom mig. Länge låg den som en avlägsen önskan i framtiden, ett "tänk om..." som sällan rörde sig närmare verkligheten. För några år sedan började mitt intresse för bakning att växa och det drev mig snabbt mot att försöka förverkliga min dröm om ett bageri. När jag sedan vann Hela Sverige bakar år 2021, fanns det helt enkelt inga andra alternativ för mig. Jag visste att jag behövde satsa allt!


Det mest betydelsefulla med mitt bageri var att det skulle erbjuda en helhetsupplevelse. Det var ingen slump att jag valde att placera bageriet i den gamla Konstnärsbyn i Rydöbruk, precis intill forsens brus. Möjligheten att njuta av sitt fika med det naturliga ljudet från forsen skapar den speciella atmosfär som är så viktig för mig. Att besöka mitt bageri handlar inte bara om att köpa en bulle eller en handfull, det handlar om att komma till Fika by Steph och uppleva något större och mer minnesvärt.

Inför ditt besök

Vanligaste funderingarna

Fika på plats


Bakom bageriet, precis intill forsen finns det både bänkar och bord. Filtar finns att låna om det är lite kyligt.
Tyvärr kan jag inte erbjuda fikaplatser inomhus.

Sortiment


Varje vecka är det ett nytt sortiment i bageriet. Jag bakar utefter säsong och råvaror vilket gör att varje vecka finns nya smaker att upptäcka!

Öppettider


Just nu har jag bageriet öppet en dag i veckan.
Men jag ber er följa mig på sociala medier för att veta mina exakta tider, då jag
har ibland extraöppet.

Sugen på att
lägga en beställning?
Tveka inte på att höra av dig!